Gyékényes szállásajánló
info@gyekenyes-szallasajanlo.hu

50.-es ház

Kétszintes , a földszinten van a fürdőszoba, teljesen felszerelt amerikai konyha(hűtő,fagyasztó,mikró,gáztűzhely,étkészlet,kávéfőző), és az előtér ahol egy rekamié található.
Ezt főleg horgászok szokták használni.
Az emeleten három szoba van, a nagy szoba  a tóra néz ,nagy déli fekvésű erkéllyel. Itt egy franciaágy illetve egy egyszemélyes ágy található. A másik szobában van egy kétszemélyes ágy, a kis szobában pedig egy egyszemélyes ágy található.  Így jön ki a max. 8 fő.
Tv a nappaliban illetve a tóra néző szobában van.

A szomszédtól élő sövénnyel van elválasztva az udvar, így a háziállat fokozott figyelmet igényel. Ezért kérem választáskor ezt is vegyék figyelembe.
Az udvar szélvédett területen van. Déli fekvésű ezért kimondottan napozni, pihenni vágyó vendégeknek ajánljuk. Kikapcsolódásukhoz 2 db napozóágyat , kerti padot, grillezési lehetőséget (grill, bogrács, tárcsa) biztosítunk.
(fát, brikettet, faszenet nem tudunk biztosítani)

 

Horgászoknak:
Ez a ház két teleken helyezkedik el, így 3-4 horgász biztonságosan elfér.

A vízmélység 6-10 m között változik. Kettő darab nagy stég illetve csónak is tartozik a házhoz, az egyik közel a vízszinthez.  Két bója van a ház előtt, az egyik a sekélyebb a másik a mélyebb vízben.
Etetőanyagot a biztosabb fogás érdekében ajánlatos hozni, ezt csónakkal  és etetőhajóval  egyaránt be lehet vinni.
A stégen bottartó , világítás és mostantól reflektor is el van helyezve. Így szeretnénk az éjszakai horgászatot kényelmesebbé, biztonságosabbá tenni.

A ház ára
1-4 főre 20.800 Ft
5 főre 23.600 Ft
6 főre 27.200 Ft
7 főre 30.000 Ft
8 főre 33.200 Ft

Az euró/forint árfolyam függvényében áraink változhatnak. 

Megértésüket előre is köszönjük!

Kiadó házak


Gyékényes-vízpart

Gyékényesi horgásztanyák

SZÉP kártya

Partnereink

Horgász Online Áruház Aquanauta Búvárcentrum