Gyékényes szállásajánló
info@gyekenyes-szallasajanlo.hu

4-es Narancssárga

P1080436

A ház kétszintes. Egy szint 20m2 + terasz. A földszinten van teljesen felszerelt konyha, kávéfőző, kombinált hűtő, mikró,tűzhely, evőeszközök, edények. Szintén a földszinten van a fürdőszoba, zuhanyzó, wc. Az emeleten van a szoba, egy légteres. Itt van egy francia ágy illetve egy egyszemélyes ágy. A házban van Wi-Fi  és kábeltv.
Az udvaron eső ellen védetett kerti pad, napozóágy,grillezési lehetőség van.(fát, brikettet, faszenet nem tudunk biztosítani)

Az udvar zárt, autóval be lehet állni, de a ház mellett is van kialakítva parkolási lehetőség.

A házhoz tartozik egy 8m hosszú stég, itt 2 horgász biztonságosan elfér.  A vízmélység 5-21m között változik. Hatalmas törések, padkák jellemzik. Kimondottan ajánlott a terület feltérképezése halradar segítségével. A biztosabb fogás érdekében étetés, nagy távolság miatt etetőhajó használata ajánlatos. Csónakhasználat közös, csak etetésre. Kedvenc helye a harcsáknak,domolykóknak , de a rekordlistás pontyok sem ritkák.

Kisállat nem hozható!
Nyári időszakban a minimális foglalási idő 1 hét ami Hétfőtől- Hétfőig tart.  Érkezni a Zöld – Narancssárga házakba 16 óra után lehet és déli 12 óráig kell elhagyni a szállást. A köztes időre a takarítás miatt van szükségünk

A ház ára (2021)
1-2 főre 13.000Ft
3 főre 14.500Ft
4 főre 16.000Ft

Kiadó házak


Gyékényes-vízpart

Gyékényesi horgásztanyák

SZÉP kártya

Partnereink

Horgász Online Áruház Aquanauta Búvárcentrum